+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

projecte

Alumnes de l’UJI ‘viatjen’ a Califòrnia

 

14/05/2019

L’alumnat de la XIV edició del Màster Universitari en English Language for International Trade (ELIT) de la Universitat Jaume I ha participat, per tercer any consecutiu, en el Virtual Business Professional project, organitzat per la University of Southern Califòrnia, juntament amb les multinacionals Google, Amazon i Starbucks.

En aquesta edició de 2019 han participat 653 estudiants de 14 universitats dels EEUU, Canadà, Alemanya, França, Finlàndia, Lituània i l’Índia. Tot l’estudiantat del màster ha completat satisfactòriament el projecte, col·laborant a millorar la visibilitat en les xarxes tecnològiques de les tres empreses internacionals col·laboradores.

El projecte, de sis setmanes de durada, pretén introduir a l’alumnat en una experiència real mitjançant l’ús de tecnologies col·laboratives i de comunicació dins d’un ambient empresarial. D’aquesta manera, l’estudiantat desenvolupa el seu pensament crític, capacitats comunicatives i habilitats per al treball en equip. L’objectiu final és analitzar i avaluar les pràctiques externes de tres empreses internacionals quant a la comunicació virtual i la seva visibilitat en les xarxes socials, identificant possibles recomanacions de millora.