+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

selectivitat

Aproven les PAU un 96,7% d’estudiants

 

18/06/2019

El 96,70% dels estudiants presentats als exàmens de la fase obligatòria de les proves d’accés a la universitat (PAU) en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d’apte en les proves de juny de 2019. Aquest resultat es manté entre el 95 i el 98%, com ve essent habitual, tot i que ha baixat respecte a l’any passat, quan van aprovar un 98,53%. La nota mitjana és de 6,36, també dins la franja habitual, entre 6 i 6,5, encara que és menor que la de l’any passat (6,65).

Tant la nota de PAU més alta (9,632) com la nota de la NAU més alta (9,853) corresponen al mateix estudiant, un alumne del Colegio Miralvent de Betxí. Cal recordar que la prova d’accés inclou dues fases: la obligatòria, on l’estudiantat s’examina de les quatre assignatures troncals generals de segon curs de Batxillerat cursades i una de les quatre assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat de Batxillerat; i la fase voluntària, on l’estudiantat es pot examinar de fins a quatre assignatures més. La nota d’accés a la universitat (NAU) es calcula ponderant la nota de la fase obligatòria de les PAU (40%) i la nota mitjana del Batxillerat (60%). La NAU serà la que permet accedir a la universitat als estudiants de batxillerat i té una validesa indefinida.

Cal destacar que la Universitat Jaume I ha enviat per SMS un total de 612 notes de selectivitat (590 de fase general i 22 de fase especifica) de 2.322 alumnes matriculats, el que suposa un 26,36%.