+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

xerrada

La comunicació com a eïna per a la confiança

 

07/05/2019

Nova sessió per a la formació de pares i mares en el CEIP Santa Águeda de Benicàssim. L’Ampa ha organitzat, per a dijous que ve a les 17.30 hores, una xerrada titulada Com comunicar-se per a entendre, connectar i buscar solucions a càrrec de l’experta en neurociència i comunicació Marisa Ruiz. Es tracta d’una activitat que ajudarà les famílies a crear ponts de connexió, diàlegs amables i relacions sanes, aprofitant el poder de la conversa.

Així, l’experta aprofundirà en temes com la utilització de les nostres habilitats de conversa per a crear confiança i connexions sanes, escoltar per a entendre en lloc de per a contestar i evitar usar el terreny de les converses com a lluites de poder i fer-lo com una eina per a solucionar, entendre i connectar.

La xerrada està dirigida a totes aquelles persones que desitgen entendre’s a si mateixes i poder entendre millor als seus fills i filles amb la finalitat de poder cultivar ponts de connexió, un diàleg amable i una relació sana, tant amb si mateixes com en família.