+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

LA CIUTAT ÉS EL LEMA D'AQUESTA PRIMERA EDICIÓ

Concurs escolar de dibuix per alumnes de Primària de Castelló

El Col·legi d'Arquitectes, amb el suport de la Diputació, el Periódico Mediterráneo y el Periódico del Azulejo, impulsa la iniciativa

 

Concurs escolar de dibuix per alumnes de Primària de Castelló -

E. C. 19/11/2018

El Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló, amb el suport de la Diputació de Castelló, el Periódico Mediterráneo i el Periódico del Azulejo, convoca el Concurs Escolar de Dibuixos per alumnes de Primària de la província de Castelló, amb el lema per aquesta la seva primera edició: la Ciutat.

Aquesta iniciativa pretén servir al col·lectiu d’arquitectes i la societat en general, per observar la visió dels infants a través dels seus dibuixos sobre temàtiques particulars. En aquesta edició, podrem obtenir informació sobre com els més petits de la família perceben l’espai urbà, què és el que més valoren, què interpreten ells per ciutat, la seva concepció, les carències que li troben… per a després, mitjançant una exposició, els qui s’encarregaran del disseny de les nostres ciutats, puguin conèixer aquest material.

Com a punt de partida a l’hora d’abordar el dibuix per al concurs, es poden plantejar una sèrie de reflexions per facilitar la tasca dels nens:

1-Dibuixar aqueixos llocs públics on es relacionen amb els seus amics o als que més els agrada anar amb els seus familiars.

2-Dibuixar el recorregut que habitualment realitzen per anar a l’escola.

3-Quina seria per a ells la seva ciutat ideal, quins serveis desitjarien tindre més pròxims.

4-Quins elements són els principals a l’hora de concebre una ciutat.

Els dibuixos s’hauran de presentar al Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló (carrer Ensenyança 4,) abans del 14 de desembre de 2018.

BASES DEL CONCURS

1. Podran participar tots els alumnes d’Educació Primària matriculats en centres de la província de Castelló.

2. Per a poder participar en el concurs cada alumne podrà presentar un dibuix original, amb qualsevol material o tècnica, i que faci referència al lema de la convocatòria: LA CIUTAT o l’espai públic. El dibuix es presentarà en una fulla de paper de format A4.

3. PREMIS:

S’estableixen dues categories per avaluar els treballs:

- Categoria A: alumnes matriculats a 1r, 2n o 3r de Primària.

- Categoria B: alumnes matriculats a 4t, 5è o 6è de Primària.

De tots els dibuixos presentats, el jurat seleccionarà els 10 millors dibuixos de cada categoria que es publicaran a el Periódico Mediterráneo i el Periódico del Azulejo. Entre aquests treballs seleccionats, s’atorgarà un primer i segon premi a cada una de les dues categories:

-Primer Premi consistent en un xec regal de 200 euros per la compra de material escolar durant 2019 a la llibreria/papereria PLÁCIDO GÓMEZ de Castelló i un joc LEGO Architecture.

-Segon Premi consistent en un xec regal de 100 euros per la compra de material escolar durant 2019 a la llibreria/papereria PLÁCIDO GÓMEZ de Castelló i un joc LEGO Architecture.

Els centres educatius amb alumnes premiats rebran un diploma de reconeixement, un lot de llibres sobre arquitectura per al fons de la seva biblioteca i una subscripció anual a El Periódico Mediterráneo i El Periódico del Azulejo.

4. Els treballs candidats al premi es faran arribar abans del 14 de desembre de 2018, a la següent direcció postal: Carrer Ensenyança 4, 12001 Castelló de la Plana amb el nom Concurs Escolar de Dibuix.

5. El jurat per a la concesió desl premis es compondrà per quatre persones: un representant del Col·legi d’Arquitectes, un representant de la Diputació de Castelló, un representant de el Periódico Mediterráneo y el Periódico del Azulejo i una personalitat de reconegut prestigi de l’àmbit acadèmic, cultura i institucional de la provincia de Castelló. La composició del jurat no es farà pública fins a la concessió del premi.

6. El resultat de la deliberació del jurat es farà públic el 21 de desembre de 2018 mitjançant el Periódico Mediterráneo i al web de el Periódico del Azulejo.

7. La participació en el concurs comporta l’autorització expressa per a la difusió d’imatges i/o fotografies dels premiats i dels seus dibuixos, mitjançant la premsa o altres mitjans, amb l’única intenció que promocionar l’arquitectura. Els treballs presentats passaran a ser propietat del Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló, qui els utilitzarà per a la seua exposició o altres finalitats que considere convenients en la promoció de l’arquitectura.

8. Per identificar perfectament tots els treballs, els dibuixos deuran portar la següent informació al seu revers: Concurs La Ciutat 2018; Nom del nen/de la nena; Edat del nen/de la nena; Curs i centre al que es trova matriculat el nen/la nena; Nom i cognoms del pare/de la mare; DNI del pare/de la mare; Firma del pare/de la mare; Dades de contacte (del pare/de la mare o del centre educatiu)

9. La participación al concurs implica l’aceptació de totes i cada una de les presents bases, així com el criteri dels organitzadors en la resolució de qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases.

Buscar tiempo en otra localidad