+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Educainnova cita a més de 170 alumnes i docents

 

Educainnova cita a més de 170 alumnes i docents -

18/06/2019

La tercera edició del congrés Educainnova, jornada sobre innovació educativa del col·legi San Cristóbal, va reunir a més de 170 assistents en una cita en la qual es van abordar temes com les emocions en l’aprenentatge, l’ús adequat de la memòria, la neurodidàctica a l’aula, la gestió emocional i el mapa de comportament, la intel·ligència emocional i la felicitat com a eina per a aconseguir l’èxit.

El professor del postgrau de neuroeducació de la Universitat de Barcelona Jesús Guillén va aprofundir de manera molt motivadora en la influència de les emocions en l’aprenentatge i com aconseguir que els alumnes milloren l’atenció. A més, va animar als docents a sorprendre els nostres alumnes per a estimular l’activitat cerebral, a treballar l’autocontrol des d’edats primerenques i a fomentar que els alumnes es convertisquen en professors dels seus companys.

Per part seua, els professors del CEIP Castàlia Maite Sos i Agustín Casalta van explicar els beneficis del mètode Matemàtiques ABN en un centre educatiu públic amb una realitat diferent.