+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

IVAJ

Joves tutelats participen en el festival d’art

 

04/06/2019

Un total de 33 xiquets, xiquetes i adolescents tutelats per la Generalitat, en diferents centres d’acolliment de la Comunitat Valenciana, participaran aquest mes en el festival d’arts escèniques Tercera Setmana, organitzat per la Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (Avetid).

Així ho ha explicat la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, qui ha destacat que en la seua quarta edició el festival inclou la representació dels treballs interpretats per xiquets, xiquetes i adolescents acollits en centres de la Generalitat que han participat en els tallers d’arts escèniques. La posada en escena de les obres produïdes pels participants tindran lloc aquesta setmana en diferents localitats de Castelló, València i Alacant.

En la seua intervenció, la directora general d’Infància i Adolescència ha destacat la importància de compartir, en aquesta cita anual cultural, «l’esforç, la il·lusió i la creativitat dels xiquets amb treballs de rigor, qualitat i excel·lència». A més, ha emmarcat el projecte en les línies d’actuació del seu departament, basades en «l’equitat de les polítiques públiques» encaminades a «compensar les desigualtats que condicionen el gaudi dels drets de la infància i l’adolescència».

Cal destacar que s’han realitzat tallers de teatre en els quals, mitjançant el joc, la pantomima i el treball físic, els menors han conjuminat les seues capacitats pròpies per a potenciar els seus recursos.