+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

diversió

La màgia de Harry Potter, a Almassora

 

18/12/2018

Sota el títol La màgia de Potter, Expoentreteniment 2018 transportarà als i les visitants a un món d’encanteris, pocions i varetes màgiques. I, novament, ho farà durant quatre dies complets -del dimecres 26 al dissabte 29 de desembre-, després que la Regidoria de Joventut ampliara la durada de l’esdeveniment infantil i juvenil en 2016.

«Incloem un dissabte en el calendari d’activitats de la fira, una jornada en què obrim la participació a més famílies i promocionem l’arribada de visitants d’altres municipis que troben a Almassora una alternativa de qualitat per als xiquets i la xiquetes», ha assegurat el regidor de l’àrea, Xavier Trenco.

Així doncs, Expoentreteniment 2018 inclourà tallers de cuina, terrisseria o manualitats, relacionats amb la màgia i adaptats per a bebés, xiquets i xiquetes i adolescents. Un equip de 21 professionals acompanyarà als xicotets i col·laboraran 12 voluntaris dels IES Álvaro Falomir i Vila-roja d’Almassora.

A aquesta programació cal sumar els tallers i actuacions proposats per les associacions locals, a qui l’edil de Joventut ha reconegut «la fidelitat a Expoentreteniment, perquè cada any es bolquen per a que els més menuts gaudisquen de la fira».