+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

El Nadal s’avança a Onda amb tallers, tornejos i la visita dels personatges de Disney

L’Ajuntament instal·la els dies 1 i 2 de desembre un mercat que omplirà de màgia la localitat

 

27/11/2018

Les festes de Nadal s’avancen en el municipi d’Onda. Una molt bona notícia per a tots el xiquets. I és que l’Ajuntament de la localitat ha organitzat per al cap de setmana de l’1 i 2 de desembre el tradicional Mercat de Nadal, que enguany es traslladarà a la plaça del Pla.

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha assegurat que «instal·larem una carpa en aquesta plaça perquè els tallers organitzats per a aquesta activitat comercial es puguen celebrar sense cap problema, encara que hi haja inclemències meteorològiques. El motiu del trasllat ha sigut la petició que han dut a terme els comerços participants. Aquest equip de govern es caracteritza per escoltar a la ciutadania i valorar sempre quin és la millor opció, com en aquest cas que, a més, no va a suposar cap cost addicional per al consistori».

El mercat s’inaugurarà amb l’obertura d’un espai de realitat virtual, a les 10.30 hores, i la jornada continuarà amb tallers de pintacares, globoflèxia, targetes de Nadal, cupcakes, contacontes, activitats de reciclatge i jocs tradicionals. A més, per la tarda, els més petits podran gaudir d’un espectacle de màgia i un altre de teatre i rebran la visita de personatges de Disney. El diumenge serà el torn dels protagonistes de sèrie La patrulla canina, amb qui els menuts es podran fotografiar en el photocall.

El camp de Bubble Kids i l’esperat torneig del joc Super Mario Kart 8 Deluxe posaran la guinda a un cap de setmana màgic del que gaudiran els més menuts de la casa.