+
Accede a tu cuenta

no

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

‘Posa-li nom a la nostra mascota’, per a l’alumnat de 2n de Primària

Educació se suma al projecte de donacions d’aliments ‘Ningú sense la seua ració diària’

 

IMATGE. El guanyador donarà nom a la mascota del projecte. - MEDITERRÁNEO

19/05/2020

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Francesc Mezquita, juntament amb l’empresa Foodration4all, ha donat suport al projecte Ningú sense la seua ració diària, mitjançat el llançament del concurs Posa-li nom a la nostra mascota, adreçat als escolars de la ciutat. El consistori fa una crida a tots els xiquets i les xiquetes per a que ajuden a trobar un nom per a aquesta cistella d’aliments, imatge d’un projecte pioner a Espanya i que veurà la llum per primera vegada a Castelló.

El termini per presentar les propostes va començar el dimecres, 13 de maig, i romandrà obert fins al dia 12 de juny, aquest inclòs. La participació està oberta a l’alumnat de segon curs de Primària dels centres públics, concertats, privats i d’educació especial de Castelló.

Els i les artistes que accepten el repte de posar-li nom a la mascota d’aquesta iniciativa solidària hauran de fer el dibuix des de casa i seguidament enviar-li’l al mestre o la mestra, els quals seran els encarregats de fer-los arribar a la direcció del concurs. Cada dibuix haurà d’estar identificat amb el nom del centre a què pertany el concursant i el seu nom i cognoms. El jurat, compost per representants del projecte Ningú sense la seua ració diària i representants de l’Ajuntament de Castelló, seleccionarà les propostes més originals rebudes al concurs Posa-li nom a la nostra mascota. L’entrega de premis tindrà lloc a l’Ajuntament de Castelló de la Plana, encara que la data definitiva la determinarà l’evolució de l’actual situació sanitària.

INICIATIVA PIONERA // El projete Ningú sense la seua ració diària busca revolucionar el sistema de donació d’aliments i permet fer-ho mitjançant una aplicació mòbil i la instal·lació de sistemes de lectura de codis als supermercats.

Cal destacar que els xiquets i xiquetes estan en una època en que són esponges i és important incentivar-los. Un dels objectius de la iniciativa és que comencen a sentir-se partícips d’eixa ajuda cap a les persones que més ho necessiten. També pretén transformar el sistema de donació d’aliments amb tecnologies avançades, per a fer que sigue més ràpid, àgil i transparent, de manera que es pugue arribar a una major quantitat de persones, d’una forma controlada i molt més eficient.