+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

reciplasa

Premis per als millors treballs

 

07/05/2019

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de la Universitat Jaume I ha convocat la segona edició dels Premis Càtedra Reciplasa als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) de l’àmbit de la gestió de residus i/o mediambient. El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 d’octubre de 2019.

Els guardons pretenen ser un incentiu per la realització de treballs vinculats amb els fins de la Càtedra Reciplasa de la Gestió de Residus Urbans de la Universitat Jaume I entre l’estudiantat de grau i de màster. «L’objectiu és atraure el talent cap a activitats i projectes que potencien la temàtica de la gestió de residus i del medi ambient en general, reconeixent aquells treballs o projectes d’excel·lent qualitat», segons expliquen des de l’organització.

Pot participar qualsevol persona major de 18 anys que haja defensat el seu projecte final de grau o projecte final de màster a la Universitat Jaume I durant el curs 2018-2019, en àrees d’investigació relacionades amb la gestió de residus, el reciclatge i el mediambient. Els premis que s’atorgaran seran individualitzats i consistiran en 400 euros per al millor Treball de Final de Grau i 600 euros per al millor Treball de Final de Màster.

La documentació per poder participar deu enviar-se en format PDF a l’adreça electrònica catedrareciplasa@uji.es, amb l’assumpte Premis Càtedra Reciplasa. Per qualsevol aclariment, els interessats poden adreçar-se al mateix correu.