+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

tallers gratuïts

La robòtica i el disseny 3D per a conscienciar i implicar

Es tracta d’una activitat finançada per l’Ajuntament de Castelló on la innovació amb fi social

 

Taller. Robotme presenta un taller el divendres en el Menador de Castelló. -

12/02/2019

La robòtica i la diversió tornen a Menador Castelló, divendres que ve, amb Conectamos, primer dels tres tallers gratuïts que Robotme desenvoluparà dins del projecte Crea Castelló, concienciación social y aprendizaje tecnológico para la transformación de Castellón a través de la innovación. A través de tres divertides sessions de formació dirigides a xiquets i xiquetes entre 10 i 14 anys, els participants duran a terme solucions tecnològiques per a la integració social i veïnal dels immigrants.

Es tracta d’una activitat finançada per l’Ajuntament de Castelló on la innovació amb fi social serà la protagonista i tindrà un doble objectiu: conscienciar i implicar. El desenvolupament d’aplicacions mòbils, la programació amb scratch, el disseny 3D, l’aprenentatge basat en escape rooms i la solució de reptes seran les activitats.

«Aquest taller no té com a objectiu convertir als xicotets de la casa en experts programadors, però sí que despertar vocacions tecnològiques que ajuden a resoldre problemes quotidians de la nostra societat», expliquen des de Robotme.

«Com el futur que pot transformar el món en el qual vivim, volem que els joves de Castelló siguen des d’edats primerenques part activa de la solució, donant-los coneixement i acostant-los a conceptes com a cultura maker», recalquen des de l’organització.