+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

San Cristóbal s’ompli d’activitats per a mostrar el seu projecte educatiu

Tallers de fotografia, experiments i una ‘escape room’ van ser algunes de les iniciatives de la cita

 

PORTES OBERTES. El col·legi San Cristóbal va celebrar la jornada de portes obertes ‘Ven a mi cole’. - MEDITERRÁNEO

12/03/2019

El col·legi San Cristóbal va celebrar la seua jornada de portes obertes Ven a mi cole 2019 amb un amplíssim ventall d’activitats educatives i d’animació per a tots els públics. Totes les activitats van estar enfocades a estimular les intel·ligències múltiples, el desenvolupament de les quals inspira el seu model educatiu. Un taller fotogràfic, un campionat d’escacs, la realització d’experiments divertits, un taller de cuina, un altre sobre realitat augmentada, una escape room, una activitat sobre robòtica infantil, castells inflables, pintacares o partits amistosos de futbol sala van ser algunes de les múltiples activitats programades i obertes a tots els assistents. A més, el grup musical Kasparov va oferir un concert en directe. Com tots els anys, aquesta jornada també va resevar el seu racó solidari a diferents organitzacions --Creu Roja, Youcanyolé, MEF2C, Safané, Marta i María CLIN6, AECC Castelló i AVAF-- que van donar a conéixer la seua activitat. A més, el centre educatiu va acollir la I Cursa Infantil Solidària en la qual els participants van entregar un donatiu simbòlic de dos euros a benefici de l’oenegé Youcanyolé. Els escolars també van poder participar en una prova d’obstacles.

ANTICS ALUMNES

Cal destacar que aquesta jornada de portes obertes també va albergar un estand d’antics alumnes. I és que el centre pretén impulsar una associació «que servisca de punt de trobada entre persones de totes les edats que van cursar els seus estudis en el col·legi San Cristóbal des de la seua fundació l’any 1970», van explicar els responsables.

Amb tot, les famílies que es van apropar a conèixer el model educatiu del col·le, van recòrrer cada racó de les seues instal·lacions. Tots ells van rebre informació sobre el projecte del centre i van conversar amb el personal docent que atén diàriament a tots els alumnes.

Buscar tiempo en otra localidad