+
Accede a tu cuenta

no

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

BURRIANA

Setmana Cultural en Villa Fátima

 

19/05/2020

El col·legi Villa Fátima, de Burriana, ha dut a terme una Setmana Cultural molt interesant i diferent. El confinament no ha suposat un impediment per a compartir experiències i posar de manifest el copromís de la comunitat del centre.

Des de les seues cases, els alumnes de primer, segon i tercer de Primària han donat un exemple de sostenibilitat per a tots i han volgut demostrar-ho realitzant unes manualitats molt creatives i molt imaginatives.

En aquesta línia, també han demostrat le seua preocupació i responsabilitat per l’atenció al medi ambient, mitjançany fotografies seues reciclant.

Les accions d’alguns dels alumnes han sigut pujades a les xarxes socials del centre, arreplegades en un vídeo. Amb aquestes propostes, Villa Fàtima vol implicar als alumnes, combinant cultura i compromís mediambiental, de manera que cresquen interioritzant valors que contribuiran a que contruïsquen un futur millor. El col·legi dona la enhorabona a tots, perque com ha assenyalat: «Sou un exemple de ciutadans sostenibles! #yomequedoencasa #VillaFátimasostenible».