+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Tallers artístics i creatius al Dia del Llibre Infantil

 

Tallers artístics i creatius al Dia del Llibre Infantil -

09/04/2019

La biblioteca municipal d’Orpesa, en el seu afany per fomentar l’hàbit a la lectura, ha commemorat el Dia del Llibre Infantil amb la programació de tallers artístic-creatius en els quals han participat més de 60 xiquets del municipi, de 4 i 12 anys. D’aquesta manera, els més xicotets de la casa han pogut desenvolupar la seua imaginació amb l’elaboració de xapes amb missatges que han servit per a incitar a la lectura i que mostren l’amor cap a la literatura. A més, s’han atrevit amb la confecció de punts de llibre.

La regidora de Cultura, Mari Carmen Taulé, ha destacat que «al llarg de tot l’any la biblioteca està duent a terme una àmplia programació d’activitats que estan aconseguint, no solament que els usuaris de totes les edats s’acosten a la biblioteca de forma puntual, sinó que s’interessen pels llibres, la lectura i la cultura».

La pròxima cita a la biblioteca serà el dia 13 d’abril, amb una sessió que estarà dedicada a la Carta Pobla. I el dia 23 d’aquest mateix mes, l’espectacle titulat El vendedor de humo prendrà la plaça Major de la localitat per a festejar el Dia del Llibre.