+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Ivaj

La visió dels joves front la violència

 

27/11/2018

L’IES Vicente Gandia de Vilanova de Castelló, amb Trenca l’Espill; el Col·legi Martí Sorolla de València, amb la sèrie Tres violències; i l’IES Mediterrani de Torrevella, amb Estimar-cap de bestiar han resultat guanyadors dels Premis Ivaj#Noemtoqueselwhatsapp 2018 en la modalitat de fotografia.

Així mateix, s’ha atorgat una menció honorífica a la fotografia titulada No et deixes atrapar presentada per l’IES Vicente Gandia de Vilanova de Castelló.

Aquests premis, convocats per l’Institut Valencià de la Joventut (Ivaj), estan dotats amb 500 euros cadascun. El seu objectiu és promoure una visió jove de la violència contra les dones i reconéixer les propostes que ajuden a sensibilitzar a la societat valenciana sobre aquest problema social. La dotació dels guardons es destinarà a activitats culturals.

En la modalitat de vídeo han resultat guanyadors l’IES Benigasló de la Vall d’Uixó pel seu treball titulat No és normal; el Centre Educatiu Marni de València, amb Callar et fa còmplice; i l’IES Torrevigía de Torrevella, amb No em toques el whatsapp. També s’ha atorgat una menció honorífica en aquesta modalitat a l’IES Mediterrani de Torrevella pel vídeo titulat Domini.

Així mateix, els centres educatius i associacions participants en el concurs van ser convidats a la Trobada d’Experiències amb Valors, baix la denominació Transformant espais per la igualtat, que es va celebrar el passat cap de setmana en l’alberg Torre d’Alboraig de l’Ivaj.