+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

futbol

Aprèn a ser un davanter albinegre amb el I Campus David Cubillas! PARTICIPANTS

La Fundació Albinegra organitza aquest estiu unes jornades de tecnificació del 24 al 29 de juny

 

El davanter del CD Castellón David Cubillas va presentar el seu primer campus, en el qual els xiquets i xiquetes podran millorar el seu joc. - FUNDACIÓ ALBINEGRA

El davanter del CD Castellón David Cubillas va presentar el seu primer campus, en el qual els xiquets i xiquetes podran millorar el seu joc. - FUNDACIÓ ALBINEGRA

M. M.
01/06/2019

Vols aprendre a jugar a futbol i marcar gols com David Cubillas? La Fundació Albinegra organitza juntament amb el futbolista del CD Castellón la primera edició del Campus David Cubillas per a aquest estiu.

El Campus estarà dirigit a jugadors i jugadores nascuts de 2004 a 2013, en horari de matí després de finalizar la temporada 2018-19. Els més joves tindran una bona alternativa per a ocupar els seus dies de vacances fent esport del 24 al 29 de juny.

El Campus, gràcies a la col·laboració del CF San Pedro, la Diputació de Castelló i el Patronat d’Esports, celebrarà la seua primera edició en unes dates que prometen ser apassionants. L’esdeveniment es desenvoluparà al Javier Marquina (Grau de Castelló) i cada jornada transcorrerà entre les 9.00 i les 14.00 hores. Les jornades estaran destinadas a treballar i desenvolupar els principis bàsics del futbol, a més de la tecnificació individual i col·lectiva. La metodologia del Campus la desenvoluparan el mateix Cubillas i la Direcció Esportiva de la Fundació Albinegra, fent-se càrrec de totes les sessions.

Serà tota una setmana de tecnificació i diversió mitjançant la pràctica esportiva i es dotarà als participants de valors com la integració, responsabilitat i companyerisme. Els xiquets i xiquetes del I Campus David Cubillas tindran assegurança i assistència mèdica, hidratació adquada i un esmorzar saludable amb l’objectiu de conscienciar els joves sobre els bons hàbits alimentaris. A més, podran conéixer en primera persona el capità del CD Castellón, David Cubillas, i rebre la roba oficial d’entrenament del CD Castellón. També se’ls atorgaran un diplomes i participaran en una festa final a Castàlia.

L’inscripció ja és oberta. Per a més informació, es pot trucar al telèfon de la Fundació Albinegra (611446566), enviar un correu electrònic (admin@fundacioalbinegra.com) o acudir a la seu, en l’aparcament de Castàlia amb accés a Tribuna Baixa, porta 4, de 17.00 a 20.00 hores.