+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

BM CASTELLÓN CASTELLÓ El club de la setmana

El BM Castellón cuida la formació ESCOLES

El club va celebrar la darrera temporada el 40é aniversari i manté un any més la seua constant aposta per la base

 

MIGUEL MORA
25/05/2019

NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO BALONMANO CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1978.

PRESIDENT:

RAFAEL MARTÍ.

PAVELLÓ:

CASTALIA I FERNANDO ÚBEDA.

EQUIPACIÓ:

VERDA.

PRIMER EQUIP:

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA.

Després de celebrar el seu 40é aniversari, el CD Balonmano Castellón ha afrontat enguany una nova temporada, en la que tot i que no s’ha pogut evitar el descens del primer equip femení que tornava a jugar a la Divisió d’Honor, la màxima categoria nacional, s’ha continuat desenvolupant una gran tasca pel que fa a les categories de base.

El club té un juvenil femení i un masculí, un cadet femení i dos masculins, i un infantil femení i dos masculins. Tots participen en les competicions autonòmiques, i en alguns casos han arribat a lluitar per places de sectors nacionals, en concret tres d’ells, els dos juvenils i el cadet femení.

La resta d’equips s’han classificat per a pujar de categoria i en aquests moments tots estan participant en la Copa Federació, on ja han aconseguit tots ells la classificació per a la final que es jugarà la darrera setmana de maig, on esperen aconseguir el màxim.

El club també fa una gran tasca de formació en sis equips que té a quatre escoles de Castelló (Carles Salvador-Censal, Gaetà Huguet, Cervantes i Juan Ripollés) i dues de Benicàssim (Palmeral i Santa Águeda). Totes elles sumen uns 200 jugadors i jugadores que han participat aquesta temporada en la lliga escolar local i han gaudit amb molta il·lusió per participar en aquest esport i formar-se a més en l’educació en valors.