+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

TENIS

CLÍNICS El Màster d’Aficionats triomfa al CT Castellón

Les instal·lacions de la capital de la Plana van acollir la fase final del nou circuit nacional coincidint amb la gran Festa del Tenis

 

El Club de Tenis Castellón va viure un gran ambient durant la celebració del Màster del Circuit d’Aficionats. - MEDITERRÁNEO

M. M.
22/12/2018

El darrer cap de setmana, coincidint amb la Festa del Tenis Espanyol al Ciutat de Castelló i el 50é aniversari del Club de Tenis Castelló, es va disputar en aquestes darrers instal·lacions el Màster final del Circuit Aficionats.

Hi van participar més de 150 jugadors de totes les edats arribats des de tots els punts d’Espanya després d’haver-se classificat en els tornejos de les seues regions.

Aquest circuit s’ha creat per als tenistes menys experts, d’iniciació i nivell intermig, i aquesta primera edició ha culminat amb el Màster al CT Castellón, on es va viure un gran ambient amb els pares, jugadors i aficionats. Des dels més petits de la categoria sub-8, els quals van jugar a les pistes de minitenis, passant pels sub-10, sub-12 i fins a sub-15, tots van demostrar una gran il·lusió, companyerisme i ganes de competir i demostrar el que han aprés.

Com a plat fort del dissabte, els jugadors del Màster van fer un clínic amb els jugadors professionals convidats per a la Festa del Tenis: Juan Carlos Ferrero, Anabel Medina, David Ferrer, Dani Gimeno, Pablo Carreño, Álex Corretja i el castellonenc Roberto Bautista. També es van sortejar regals i amb les finals del diumenge es va tancar un torneig el qual ha sigut un èxit de participació per a seguir molts anys.

Buscar tiempo en otra localidad