+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ciclisme

El Club Dos Rodes renaix a Castelló amb una gran base ESCOLA

Diversos anys després han tornat a organitzar el seu trofeu per a escoles de ciclisme amb una gran participació d’esportistes

 

Els alumnes de l’escola del Club Ciclista Dos Rodes van ser protagonistes en el seu trofeu d’escoles ciclistes. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
11/05/2019

El Club Ciclista Dos Rodes de Castelló ha iniciat una nova etapa amb una forta aposta per la base, com va quedar de manifest amb l’organització el darrer cap de setmana d’abril d’una prova per a escoles de ciclisme.

Aquest club, el més antic de la capital de la Plana, va ser creat l’any 1984 per un grup d’amics que compartien les eixides de cap de setmana en bici. Ara són 140 socis, i tot i que fa uns anys només hi havia xics, ara hi ha hagut un notable increment de xiques amb gran motivació. Fins i tot el darrer any van tindre una campiona d’Espanya contrarellotge màster, Pilar Macián.

Des dels seus inicis el club va tindre una escola de ciclisme que va funcionar a gran nivell, però després va deixar de tindre activitat. L’any 2018 es va reobrir aquesta escola amb l’objectiu d’ensenyar els joves uns valors propis de tot esportista, com honestedat, respecte, companyerisme i esperit de sacrifici.

L’escola ha donat enguany un pas endavant i ha augmentat el nombre d’inscrits. A més, i després de diversos anys, s’ha organitzat el Trofeu Escoles Ciclisme Grup Dos Rodes, amb èxit d’organització i participació de ciclistes de Tarragona, València, Madrid i Castelló. També organitzen un campionat social de bici de carretera i un altre de muntanya.