+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

cd drac castellón castellón El club de futbol

DESFIBRILADOR El Drac potencia la formació dins i fora del terreny de joc

El club organitza xarrades sobre nutrició, psicologia i primers auxilis, a més de defensar l’educació en valors

 

CADET A: Borja, Rubén, Ciontea, Gálvez, Robert, Marcos, Robles, Rodríguez, Hugo, Pablo, Pardo, Andrei, Álex, David, Marc i Iván. Entrenadors: Adrián i Álex. - MEDITERRÁNEO

JUVENIL B: Domingo, Miguel, Jara, Ceacero, Anas, Leonardo, Luis, Alarcón, Unai, Eloi, Adrián, Albert, Yao, Pastor, Álex, Jaén i Carlos. Entrenadors: Ramón i Adrián. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
22/12/2018

NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO DRAC CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1996.

PRESIDENT:

DAVID REINA.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

VERD I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

19.

El CD Drac Castellón es manté un any més fidel al seu lema, ‘Ni millors, ni pitjors, però molt, molt... diferents’.

L’objectiu, tal com explica el seu president, David Reina, «és mantindre la nostra estructura i continuar donant la possibilitat de jugar a futbol als xiquets i xiquetes de Castelló».

El club està d’enhorabona ja que aquesta temporada han pogut créixer en nombre d’equips, mantenint conjunts en totes les categories. La gran novetat és que han aconseguit també formar un equip querubí amb 12 joves futbolistes després d’un parell de temporades provan’t-ho.

A més, mantenen la seua aposta pel futbol femení amb dos equips, la qual cosa té molt de mèrit en un moment en el qual el futbol en categoria femenina es troba en plena eclosió.

Es nota, doncs, el gran treball realitzat per l’actual directiva, que porta quasi onze anys al capdavant del club, un periode en el qual el Drac ha passat de tindre quatre equips a 19. Aquesta temporada, de fet, és una de les que tenen un major nombre de llicències federatives, amb 359.

Com és ja habitual, en Pasqua participaran en algun torneig de futbol-11 i també a l’estiu.

Des del club es defensa sobretot l’educació amb valors. Així, han tornat a col·laborar amb l’oenegè Youcanyole, recollint material i roba esportiva per a la propera expedició mèdica a Kènia.

desfibrilador / Cal destacar que el Drac compta amb els serveis d’un metge i cinc infermeres. A més, s’han impulsat una sèrie de xarrades sobre nutrició i psicologia, que tindran continuitat el proper mes de gener amb una sessió sobre reanimació pulmonar. En aquesta mateixa línia, des de gener el club disposarà d’un desfibrilador propi.

David Reina destaca la important aportació de tots els patrocinadors, pares i mares, entrenadors, jugadors... la gran família del Drac. A més, destaca que «el fundamental és tindre les idees clares, saber on estas i tindre un bon control econòmic».