+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

El personatge del club

Edu García, un ‘crack’ en tots els àmbits

Membre de la directiva, entrena l’aleví B i també s’encarrega de les equipacions

 

Edu García. -

M. M.
22/12/2018

El CD Drac Castellón ha arribat a ser el que és gràcies a l’esforç consgtant i desinteressat de moltes persones que formen part d’aquesta gran família del futbol base de la capital de la Plana. Gent, sens dubte, com Edu García, un home de club 100%, d’aquells que fan gran una entitat com el Drac.

Edu porta ja sis anys al club castellonenc, i no només forma part de la junta directiva, sinó que també s’encarrega de totes les qüestions referents a les equipacions dels jugadors dels diversos equips de base, procurant que tot estiga sempre a punt per a cada entrenament i per a cada partit.

A més, està fet tot un ‘manitas’, així que en el club estan tranquils, doncs saben que qualsevol problema de manteniment té solució ja que d’això segur que s’encarrega Edu amb la seua eficàcia habitual.

La seua aportació sempre és important, per la qual cosa s’ha convertit en un home de confiança del president del Drac, David Reina, que sap que sempre estarà a l’alçada.

Amb el que més gaudeix Edu és veint jugar els seus fills, que porten al club des de prebenjamins, i dirigint l’aleví B, ja que també és un gran tècnic.