+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

PILOTA

Educació i Esport organitzen un curs de formació docent en pilota valenciana

Conéixer i reflexionar sobre l’evolució històrica i els aspectes sociològics de este esport, entre els objectius

 

La pilota valenciana, objecte d'estudi. - MEDITERRÁNEO

Redacció / Castelló 08/01/2019

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General d’Esport i el Servei de Formació del Professorat, ha organitzat un curs de formació docent de pilota valenciana, que té el títol La pilota valenciana. Va de bo!. Aquesta acció formativa va dirigida a professors d’Educació Física que imparteixen classes en centres de Primària i Secundària.

Entre els objectius d’aquest curs estan conéixer i reflexionar sobre l’evolució històrica i els aspectes sociològics de la pilota valenciana, aprendre els aspectes de cada una de les modalitats de pilota valenciana, les instal·lacions, el material i la dinàmica de joc, així com experimentar i assolir un domini bàsic de les diferents tècniques i destreses tàctiques.

Els continguts del curs aborden temes com evolució històrica i aspectes sociològics i culturals de la pilota valenciana, modalitats i instal·lacions, materials, així com realització d’activitats pràctiques d’ensenyament i aprenentatge de frontó valencià, raspall, modalitats a ratlles, galotxetes, galotxa i escala i corda.

Aquest curs es farà a les localitats de Petrer, Sueca i Castelló. En concret, a Petrer el curs tindrà lloc del 28 de febrer al 4 d’abril a l’IES La Canal. A Castelló es farà, del 30 de gener al 9 de març, al CEIP Isabel Ferrer, mentre que a Sueca tindrà lloc del 28 de febrer al 4 d’abril a l’IES Joan Fuster.

El curs va dirigit als professors d’Educació Física, però també a la resta de professorat en actiu. El termini d’inscripció finalitza el pròxim 20 de gener

Temas relacionados