+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

pilota

Educació llança un curs de formació docent en pilota LA SEU

Amb el títol ‘La pilota valenciana. Va de bo!’, les activitats es realitzaran a la ciutat de Castelló del 30 de gener al 9 de març

 

La Conselleria continua treballant per a impulsar la pràctica de la pilota valenciana a la capital de la Plana. - MEDITERRÁNEO

M. M.
12/01/2019

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General d’Esport i el Servei de Formació del Professorat, ha organitzat un curs de formació docent de pilota valenciana, amb el títol ‘La pilota valenciana. Va de bo!’. Aquesta acció formativa va dirigida a professors d’Educació Física que imparteixen classes en centres de Primària i Secundària.

Entre els objectius estan conéixer i reflexionar sobre l’evolució històrica i els aspectes sociològics de la pilota valenciana, aprendre els aspectes de cada una de les modalitats, les instal·lacions, el material i la dinàmica de joc, així com experimentar i assolir un domini bàsic de les diferents tècniques i destreses tàctiques.

Els continguts del curs aborden temes com evolució històrica i aspectes sociològics i culturals de la pilota valenciana, modalitats i instal·lacions, materials, així com activitats pràctiques d’ensenyament i aprenentatge de frontó valencià, raspall, modalitats a ratlles, galotxetes, galotxa i escala i corda.

El curs va dirigit als professors d’Educació Física, però també a la resta de professorat en actiu. Es farà a Petrer, Sueca i Castelló, on tindrà lloc del 30 de gener al 9 de març, al CEIP Isabel Ferrer. L’inscripció acaba el 20 de gener.