+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

eb vila-real vila-real El club de la setmana

Època de canvis per a l’EB Vila-real MIG SEGLE

El club va iniciar aquesta temporada 2018-19 amb una nova directiva i també una renovada direcció esportiva

 

MIGUEL MORA
18/05/2019

NOM DEL CLUB:

ESPORTIU BÀSQUET VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1969.

PRESIDENT:

JOAN BAPTISTA NAVARRO.

PAVELLÓ:

CENTRE DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA NACIONAL.

La temporada 2018-2019 ha suposat nous reptes per a l’EB Vila-real, amb una nova directiva i una nova direcció esportiva.

La primera mesura va ser traslladar-se al Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real, en unes instal·lacions de primer nivell que els oferien unes immillorables condicions per a entrenar.

Els nous objectius són instaurar un estil propi a l’escola de bàsquet, on volen oferir una formació esportiva i personal integral als xiquets, tant als que s’apropen al bàsquet per primera vegada, com als que ja formaven part del club.

Per això han instaurat un programa del que estan especialment satisfets, #ebValors, on cada mes treballen un valor important per al dia a dia, que serveixi i s’aplique, tant al joc com a la vida mateixa: companyerisme, esforç, valentia, compromís...

En la vessant esportiva, han instaurat un treball de psicomotricitat (fins a alevins) i formació física específica (des d’infantils) amb una metodologia pròpia que anirà oferint els seus fruïts.

També volen estar més presents en el dia a dia de la ciutat, per això van organitzar el 12 de maig el I Trofeu Ajuntament de Vila-real de minibàsquet, un èxit de participació i organització.

I ara ja preparen una nova temporada en la que compliran el 50é aniversari de la seua fundació.