+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

almassora bm almassora El club de la setmana

ESCOLETES L’Almassora BM culmina una etapa

Per primera vegada el club té equips federats en totes les categories, amb paritat entre conjunts femenins i masculins

 

MIGUEL MORA
15/12/2018

NOM DEL CLUB:

CLUB ALMASSORA BALONMANO.

ANY DE FUNDACIÓ:

1982.

PRESIDENT:

JOSÉ FRANCISCO SORIANO CLAUSELL.

PAVELLÓ:

LA GARROFERA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA NACIONAL.

El Club Almassora Balonmano va presentar el 2 de desembre al pavelló de La Garrofera els seus 12 equips per a aquesta temporada. Això suposa la culminació d’un projecte esportiu que sempre ha passat per fomentar l’handbol de base en el municipi d’Almassora. I és que per primera vegada el club presenta equips federats en totes les categories.

Altre fet destacat és la paritat entre equips femenins i masculins, fruit d’un treball per la igualtat en l’esport. A més, s’ha donat continuïtat al projecte de col·laboració amb les AMPA d’Almassora, iniciat la temporada pasada, i s’han creat tres escoletes d’handbol en els CEIP Cardenal Cisneros, Germans Ochando i Regina Violant.

El club té enguany 155 jugadors i jugadores, als que cal afegir els 31 xiquets i xiquetes de les escoletes. Pel que fa als resultats, cal destacar que excepte l’infantil masculí, que juga en la Lliga Preferent, la resta d’equips disputen la Lliga Autonòmica, la més forta. El més notable són els bons resultats del cadet masculí i dels dos juvenils, sobre tot el masculí, que ha guanyat tots els partits.

Però no tot és tan bonic com sembla, ja que el club ha de superar el greu problema de les deficients instal·lacions esportives d’Almassora. Alguns equips han d’entrenar a l’aire lliure i la resta d’equips han de compartir pista, la qual cosa limita la qualitat dels entrenaments i la progressió natural dels esportistes.