+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ce grau castelló El club de la setmana

La gran família del CE Grau segueix treballant dur i dona moltes alegries

El júnior, tot i tindre un planter totalment renovat, s’ha classificat en segon lloc i puja així a categoria Preferent

 

ALEVÍ: Joel, Marc, Julia, Balma, Laura, Nuria, Omar, Jorge, Bárbara, Bogdan, Roberto, Anaitz, Pol, Pablo, Hugo i Ángel. Entrenadors: Toño Escrig i Jordi García. - MEDITERRÁNEO

CADET: Héctor, Marc, Toni, David, Dragos, Álex, Raúl, Manuel i Fernando. Entrenadors: Judit Traver i Andrés García. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
15/04/2019

NOM DEL CLUB:

CLUB ESPORTIU GRAU DE CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

2000.

PRESIDENT:

MANUEL PEGUEROLES.

PAVELLÓ:

CIUTAT DE CASTELLÓ I COL·LEGI LA MARINA.

EQUIPACIÓ:

VERDA.

PRIMER EQUIP:

CATEGORIA AUTONÒMICA.

El CE Grau valora de manera molt positiva aquesta temporada, en la qual ha tingut set equips i quasi 100 esportistes que ja finalitzen les seues competicions. La família grauera creix d’any en any i gràcies a l’esforç i dedicació dels entrenadors es formen esportistes, el seu objectiu final, ja que per damunt dels resultats, la formació es la seua prioritat.

De cara al futur, el club vol consolidar els equips d’enguany i continuar incrementant-los, puc ser amb un aleví femení, sempre que tinguen els mitjans materials per a poder entrenar, ja que són del Grau de Castelló i volen entrenar i jugar al Grau.

Pel que fa als diversos equips, l’aleví té enguany 16 jugadors molt joves, la meitat dels quals són benjamins, en periode de formació, i els més joves han pogut participar en la SuperLliga Día.

L’infantil, en el segon any en competició IR, ha fet una més que satisfactòria temporada si es té en compte que per a la majoria dels jugadors és el seu primer any en la categoria i el pas de les cistelles de mini bàsquet a bàsquet suposa un periode d’adaptació. Tenen 15 esportistes federats, i a més un grup de joves que ja entrenen per a la propera temporada.

Per la seua banda, el cadet, castigat amb moltes lesions, ha tingut una temporada difícil, però tot i això seran quarts.

Tanca els equips de base un júnior totalment renovat, amb 12 cares noves, que ha fet una més que brillant temporada, que l’ha portat a finalitzar en el segon lloc, aconseguint així l’ascens a Júnior Preferent.

El club es completa amb l’equip sénior, el Ferretería Escrig CE Grau Castellón, que s’ha mantingut en categoria autonómica; el sénior B Restaurante El refugio, i el màster, l’Águilas.