+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Infantil B, la gran revelació

El combinat és una de les més grates sorpreses de la temporada en el futbol base groguet

 

Tot el planter de l’infantil B, juntament amb el cos tècnic del que s’ha convertit en un dels conjunts revelació d’aquesta temporada. - VILLARREAL CF

R. D.
02/02/2019

Grans sensacions i fantàstics resultats es succeeixen cada cap de setamana en l’infantil B. L’equip de la #CanteraGrogueta és un dels conjunts revelacions del futbol base del Villarreal aquesta temporada. Segons a la classificació, i amb excel·lents nombres, el combinat dirigit per Ferran Bodí, Román Tirado i Codrut Aioanei exhibeix un gran nivell competitiu. «Estem tots molt satisfets per la temporada que estem fent. El nostre objectiu era mantindre la categoria i estem competint molt bé. Anem segons a la classificació i estem rendint en cada encontre», valora el tècnic groguet Ferran Bodí.

El bon ‘rotllo’ regna al vestidor de l’infantil B, un equip format per xiquets de primer i segon any. «És un grup humà fantàstic, els més joves s’han adaptat molt bé a l’equip i els més experimentats els han acollit de la millor manera. A més, a nivell futbolístic, els jugadors de primer any, els quals venen de jugar a futbol-8, s’han acoplat amb molta facilitat al futbol-11. Per a aconseguir-ho, hem incidit molt en conceptes tàctics i de posicionament».

Una de les principals virtuts de l’equip és l’excel·lent nivell tècnic que atresoren els seus futbolistes. «Tenen molt potencial i un nivel tècnic excel·lent. Aquesta qualitat ens ajuda molt a portar a la pràctica el nostre estil de joc. No destaquem pel físic, som un equip que aposta per la circulació ràpida del baló i una pressió alta que ens ajude a robar la pilota prop de l’àrea rival».

Entre els reptes de l’equip groguet per a la segona volta, l’infantil B es marca el propòsit de continuar sent competitiu i millorar en regularitat. «Hem marcat el doble de gols que hem encaixat (44 a favor i 22 en contra). Estem demostrant facilitat per a veure porta, tot i que en alguns partits ens falta ser més fiables davant alguns dels rivals situats a la part baixa de la taula».

Ferran Bodí reconeix que l’únic objectiu innegociable en l’Infantil B és la millora individual i colectiva dels jugadors. «No ens fixem cap objectiu esportiu com a tal, treballem per a que els jugadors milloren i cresquen en aquest esport».