+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

club patí vila-real vila-real El club de la setmana

INSTAL·LACIONS L’hoquei arrela amb força a Vila-real i agafa embranzida per al futur

El Club Patí Vila-real organitza des de fa sis temporades la lliga interescolar perquè els joves s’inicien en l’hoquei

 

BENJAMÍ: Pablo Peset, Jordi Gilabert, Gerard, Marc, Joan, Borja, Óscar, Pablo Gil, Ángel, Marcos, Álex, Leo, Pau, Samuel i Jordi Obiol. Entrenador: Víctor Agulleiro. - MEDITERRÁNEO

INFANTIL: Marc Llorens, Adrián Iglesias, Erik Pardo, Eloy Granell, Xavi Adsuara, Guillem Mingarro, Juan Carlos Pardillo, Lucas Roberto, Carmen López, María Martí i Clara Castelló. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
09/03/2019

NOM DEL CLUB:

CLUB PATÍ VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2004.

PRESIDENT:

JAUME FONT.

INSTAL·LACIONS:

LA MAIORAZGA I MELILLA (VILA-REAL) I CARLOS TAULÉ (ORPESA).

EQUIPACIÓ:

BLANCA, BLAVA I GROGA.

PRIMER EQUIP:

LLIGA ELIT NACIONAL FEMENINA.

El Club Patí Vila-real des de fa uns anys està volcat en formar i educar a jugadors de hoquei línia des de molt joves en equips mixtes. Des del club pensen que l’esport, i en concret l’hoquei línia, en les categories inferiors ha de fomentar els valors de la igualtat i el companyerisme.

De fet, ja fa 6 temporades que organitzen la lliga interescolar d’hoquei línia on participen tant xiquets com xiquetes en edat escolar de Vila-real i dels voltants. Una lliga no tant competitiva on els patinadors coneixen l’esport i on el més important es passar-s’ho bé i conéixer gent.

El següent pas, si un xiquet o xiqueta vol continuar en el club, es apuntar-se als equips federats que juguen les lligues que organitza la federació valenciana i on el nivell d’exigència és més alt ja que cal entrenar tres dies a la setmana a més a més d’un dia de preparació física, més els partits en cap de setmana de la la lliga autonòmica on han de viatjar per tota la Comunitat Valenciana.

El club està format per 6 equips federats. Els alevins i infantils a més a més de la lliga autonómica també participen en la lliga nacional Or on els jugadors viatgen per tota Espanya en una lliga regular en format de tres seus.

La novetat d’aquesta temporada ha sigut la incorporació a l’equip sènior femení d’Ana Ucedo que a més a més fa la tasca de directora esportiva de totes les categories intentant aportar la seua experiència com a entrenadora i jugadora d’alt nivell.

També han aconseguit que els equips aleví, infantil i juvenil puguen entrenar al Pavelló Melilla, el que ha fet que milloren a nivell tècnic tots el jugadors. Ara només falta que la temporada que vé els benjamins també puguen entrenar en cobert.

Buscar tiempo en otra localidad