+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

L’equip del club

Neix l’equip EDI per a fomentar la integració

El club té per primera volta un equip per a persones amb discapacitat intelectual

 

EQUIP EDI: Cristian, Fernando, Héctor, Iván, Javier, Jonatan, Julio, Luis, Marta, Sergio, Alejandro i Sebastián.Entrenadors: Isaac i Luis. -

M. M.
20/12/2018

Primer Toque CF ha donat un pas més en el seu compromís social amb la creació de l’equip EDI (persones amb discapacitat intelectual). Un projecte il·lusionant i ambiciós, amb el qual el club és pioner a la ciutat de Castelló amb la creació d’un equip especial, integrat per persones amb discapacitat intelectual que té per bandera gaudir del futbol i sentir l’emoció de la competició.

Després de la bona experiència de la prova pilot que es va realitzar en el darrer torneig Primer Toque, la direcció del club ha impulsat l’inici del projecte amb diversos objectius, com dinamitzar la capital de la Plana pel que fa a aquest col·lectiu, donant-li visibilitat per a aconseguir una millor qualitat de vida.

Mitjançant la metodologia del club, es busca desenvolupar les qualitats dels jugadors i jugadores d’aquest equip, alhora que es tracta de transmetre la realitat social d’aquest col·lectiu als diversos equips que formen el club castellonenc, així com a tota la família taronja del Primer Toque.

També es busca donar visibilitat a aquest tipus de col·lectius amb l’objectiu que en un futur puga haver-hi més equips i així organitzar una lliga oficial.