+
Accede a tu cuenta

no

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

futbol sala

A NIVELL NACIONAL Els ‘xicotets Bisontes’, la gran aposta del club

Álex, Pablo i Domingo, del juvenil de Divisió d’Honor, són habituals en la selecció valenciana i ja han debutat en 2ª Divisió

 

El club castellonenc és un dels grans de base del futbol sala. - BISONTES FS

Pablo, Domingo i Álex, juvenils del Bisontes de Divisió d’Honor, amb la selecció valenciana sub-19. - BISONTES FS

E. J.
09/05/2020

En el Bisontes la paraula cantera s’escriu amb majúscules. No en va, el club castellonenc compta amb una de les estructures de base més importants del futbol sala nacional. És la gran aposta de Ximo Sánchez, president del club.

I amb això, la maquinària del club no per a i el club continua creixent. Amb els primers equips masculí i femení en Segona Divisió A, el Bisontes Castelló FS continua fent passos progressius per a la consolidació dins de l’elit del futbol sala nacional. Amb al voltant de 180 xiquets i xiquetes, el fruit d’aquest treball ha servit ja perquè 3 canterans hagen debutat amb el primer equip aquesta temporada i hagen sigut citats per la selecció valenciana masculina sub-19 de Futsal: Domingo Bonache, Álex i Pablo.

Domingo porta tres anys en el club i ara és un dels pilars del juvenil de Divisió d’Honor. «És un orgull pertànyer a aquest club i defensar aquesta samarreta per tot el que han aconseguit anys arrere», afirma el jove que té en el record el seu debut en Segona. «Portava temps entrenant amb ells i al final ho vaig aconseguir». «Jo espere que puguem tornar a Primera i omplir aquest pavelló tan bonic com ho és el Ciutat de Castelló», explica.

Per part seua, Álex Aguilar, que ha cobert el seu primer any en el Bisontes, destaca que el club «porta una trajectòria ascendent, ja que podem observar des de la base que s’estan fent les coses bé i millorant dia a dia». El seu desig és «continuar creixent en la meua trajectòria esportiva i tindre minuts, a nivell de club espere que es consolide en 2ª i optar a alguna cosa més».

Finalment, Pablo Osuna, qui també va debutar enguany en el Bisontes, diu que «el club està treballant molt bé, s’està centrant en millorar la cantera i això crec que donarà bons fruits en un futur per a tornar a aquest club al lloc que es mereix», conclou.