+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

waterpolO

TORNEIG Un divertit joc per als més joves anomenat waterpolo

El Club Waterpolo Castelló va començar al gener les classes per als alumnes de quart, cinquè i sisè de Primària a la seua escola

 

Els particiipants en l’escola del club castellonenc s’ho passen d’allò més bé aprenent a jugar al waterpolo. - MEDITERRÁNEO

Els alumnes del col·legi Blasco Ibáñez de Castelló van gaudir a l’escola del Waterpolo Castellón. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
09/02/2019

La formació des de ben menuts és clau per a aconseguir bons esportistes. En el Waterpolo Castellón ho saben bé i des de principis de gener han iniciat una nova temporada de les seues classes per als col·legis de Castelló, en les quals els més menuts poden iniciar-se en aquest esport aquàtic.

En total s’acostumen a realitzar fins a tres sessions, d’una hora i mitja cadascuna per a cada curs. Enguany repeteixen participació els centres de la capital de la Plana Blasco Ibáñez, Grans i Menuts, i Ejército, i a més se sumen Elians i Mestre Canós, també amb els seus alumnes de quart, cinquè i sisè de Primària.

Aquesta activitat esportiva s’imparteix de matí a la piscina municipal de 50 metres de les instal·lacions esportives municipals de Gaetà Huguet, en horari de 10.30 a 12.00 hores el primer torn i de 12.00 a 13.30 hores el segon, dimarts, dimecres i dijous

Els alumnes de les classes participants tenen a més l’oportunitat de representar el seu curs i col·legi en el torneig de final de temporada que es realitzarà un any més el proper mes de maig, en el qual competiran en el torneig interescolar.

El responsable d’aquesta activitat és Miguel Ángel Albero, qui explica que «la idea és que coneguen aquest esport, que vagen practicant-lo, i per sort cada any sempre s’acaben incorporan diversos alumnes al club»

Aquesta temporada tenen el rècord de participació en aquesta activitat amb un total de 450 xiquets i xiquetes. A més, disposen d’una beca Cola Cao amb la qual han pogut posar un autobus per a traslladar als alumnes de la seua escola a la piscina.