+
Accede a tu cuenta

no

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

Uns viatges per al record

La iniciativa ‘Viatja amb el Villarreal CF’, d’Endavant Villarreal i ‘Mediterráneo’, ha fet realitat moltes il·lusions

 

Silvia García va acompanyar l’expedició grogueta a l’estadi de Balaídos. -

Xavi Álvaro va gaudir amb el viatge a Sevilla per jugar davant el Betixs. -

R. D.
25/05/2019

Molts dels més joves aficionats del Submarí tenen clar que el millor moment d’aquesta temporada ha sigut aquell en el qual van poder formar part de l’expedició grogueta en un dels partits del primer equip del Villarreal CF fora de casa a la Lliga de Primera Divisió.

Una nova temporada, la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten el projecte Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, ha sortejat viatges perquè un xiquet o xiqueta, sempre acompanyat per un familiar major d’edat, pogués acompanyar els cracks groguets en els partits lliguers a domicili.

San Sebastián, Sevilla, Girona, Vigo... han sigut alguns dels destins als quals han pogut viatjar els joves seguidors del Villarreal CF, que han compartit viatge en el mateix avió que els seus ídols, i s’han allotjat a l’hotel en el qual van passar la nit els jugadors groguets. Uns viatges únics, plens d’emocions i records imborrables, que tots els menuts guardaran per a sempre.

La promoció també ha sortejat samarretes i balons signats pels cracks, que els seus afortunats propietaris ja guarden com un gran tresor. Fantàstic!