+
Accede a tu cuenta

no

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

EL CLUB Escola d’Atletisme Adaptat de Vila-real

Vila-real és pionera en el suport de l’atletisme adaptat

Ajuntament, Club d’Atletisme de Vila-real, el projecte Relleu Paralímpic i la Fundació Trinidad Alfonso han fet possible esta important iniciativa

 

La iniciativa, pionera a la província, té el suport de diversos clubs i entitats. - MEDITERRÁNEO

L’escola d’atletisme adaptat de Vila-real és un projecte que ve de lluny. - MEDITERRÁNEO

JUANFRAN DE LA OSSA
04/04/2020

Vila-real compta amb la I Escola d’Atletisme Adaptat de la província gràcies al projecte que ha llançat el Club d’Atletisme de Vila-real en col·laboració amb el projecte Relleu Paralímpic i la Regidoria d’Esports i Salut. Aquesta escola funciona des de novembre, fruit de dos anys de treball del Club d’Atletisme de Vila-real en col·laboració amb la iniciativa Relleu Paralímpic, nascuda del Comité Paralímpico Español, que a la Comunitat Valenciana està impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso.

L’edil Javier Serralvo està darrere de la iniciativa, al costat de la presidenta del club, Carmina Petit; el coordinador, Dani Anglés; i la coordinadora de Relleu Paralímpic, Celia Maestre. Serralvo destaca que aquest projecte naix amb la vocació de ser una escola provincial. Anglés afirma que va sorgir en entrar en contacte amb el programa Relleu Paralímpic, que va permetre que un jove atleta amb diversitat funcional s’incorporara fa ja tres anys al club: «Vam veure la necessitat de donar resposta a joves i adults amb diversitat funcional perquè tinguen l’oportunitat de practicar un esport en condicions i de poder competir».

Per part seua, Carmina Petit, qui presideix el Club d’Atletisme de Vila-real, explica que l’escola de atletisme adaptat s’ha gestat durant els últims dos anys i que la intenció és promoure també la integració d’aquests esportistes amb la resta d’atletes del club.