+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

els dies 14 i 15 de setembre

APNAL fomenta el coneixement de les aus i el seu hàbitat en un nou curs

Les classes tindran lloc al saló d’actes de la Fundació Caixa Vinaròs

 

L’objectiu del curs es fomentar el coneixement i conservació de les aus. - MEDITERRÁNEO

R. D. VINARÒS
11/09/2019

APNAL-Ecologistes en Acció celebrarà els dies 14 i 15 de se-tembre el XII Curs d’iniciació a l’Ornitologia (Coneix les nostres aus), que té com a objectiu fomentar el coneixement i conservació de les aus i els seus hàbitats, i està orientat a persones de totes les edats. Tal com informen des de l’entitat, s’impartiran cla-sses teòriques i pràctiques de la mà de monitors especialitzats en l’observació d’ocells, com són Deborah Fandos, ambientòloga, ornitòloga i anelladora científica d’ocells (Grup d’Anellament Baix Maestrat), a més de membre de l’àrea de conservació d’APNAL des de 2015 i de la Societat Espanyola d’Ornitologia des de 2013, i Enrique Luque, químic, ornitòleg i anellador científic d’ocells (Grup d’Anellament ICO), membre també de l’àrea de conservació d’APNAL des de 1982 i de la Societat Espanyola d’Ornitologia des de 1984.

Les classes teòriques seran realitzades en la Sala d’actes de la Caixa Vinaròs i les classes pràctiques comptaran amb recorreguts pel nucli urbà de Vinaròs, zona portuària i el Delta de l’Ebre.

Aquest curs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vinaròs, a través de la seua àrea de Medi Ambient, i de la Fundació Caixa Vinaròs. Les persones interessades es poden inscriure fins a aquest divendres, 13 de setembre, a les 20.00 hores, trucant als telèfons 677 31 01 73 i 610 60 41 80; o bé, a través del correu electrònic: vinaros@ecologistesenaccio.org