+
Accede a tu cuenta

no

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

POBRESA ZERO

Castelló tornarà a manifestar-se per la crisi climàtica el 18 d’octubre

 

R. D.
09/10/2019

L’impacte del canvi climàtic és injust: afecta especialment als països que menys contribueixen a les emissions de CO2. Milions de persones s’han vist obligades a abandonar les seues llars a causa dels canvis extrems patits en el clima de les seues regions. Nacions Unides alerta de l’increment exponencial de la població refugiada climàtica d’ací a 2050.

La crisi climàtica exigeix mesures globals i urgents que responguen de manera realista als enormes reptes que enfrontem en tot el planeta. És per això, que el pròxim 18 d’octubre, i sota el lema Ens volem sense pobresa i defensant el planeta, per la justícia i la igualtat, mobilitza’t’, Pobresa Zero convoca manifestacions i concentracions en tota la Comunitat Valenciana; a Castelló tindrà lloc a partir de les 11.30 hores en la plaça Major.

Cal recordar que el passat 27 de setembre ja es va celebrar una Vaga Mundial pel Clima amb un abast global i que, en el cas d’Espanya, va comptar amb el suport de més de 300 organitzacions, adherides al manifest publicat en juliol en defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just. Per a Pobresa Zero, «aquesta crisi climàtica és el major repte al qual s’enfronta la humanitat i, per aquest motiu i amb la finalitat de donar resposta a la magnitud del problema, la societat s’està coordinant a nivell mundial».