+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

gestió dels recursos hídrics

La Càtedra Facsa-UJI lliura els seus III premis del cicle integral de l’aigua

Reconeixen els millors treballs de final de grau, de màster i tesi doctoral. La Casa dels Caragols de la capital de la Plana acollirà l’acte el 4 de juliol

 

El Menador Espai Cultural va acollir l’any passat l’acte de lliurament amb el llavors rector de l’UJI, Vicent Climent. - MEDITERRÁNEO

E. G.
03/07/2019

En la Casa dels Caragols de la capital de la Plana tindrà lloc demà dijous, 4 de juliol, a les 11.00 hores, l’acte de lliurament dels III Premis Càtedra Facsa d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I, que centren la seua mirada en els reptes actuals de la gestió dels recursos hídrics.

Aquests guardons es concedeixen en tres categories: als treballs de final de grau, final de màster i tesi doctoral relacionats amb el cicle integral de l’aigua. En aquesta tercera edició, els premiats són Bàrbara Roselló Gomilla, de la Universitat de Girona —treball final de grau—; Rubén Moliner Heredia —en l’apartat de màster— i Sarai Díaz García, de la Universitat de Castella-la Manxa, la tesi doctoral de la qual ha estat la més valorada.

L’acte de lliurament d’aquests reconeixements tindrà com a convidat d’honor a Carlos M. Gómez, qui oferirà una xerrada en la qual posarà l’èmfasi en la necessitat d’incorporar la seguretat hídrica com un objectiu d’Estat per a respondre als desafiaments creixents de la gestió de l’aigua.

CÀTEDRA FACSA / La Càtedra Facsa d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I pretén ser un nexe entre grups investigadors, docents i estudiants de l’UJI i els diferents camps d’estudi relacionats amb el cicle integral de l’aigua, fomentant, orientant i promovent el seu estudi i coneixement entre la comunitat universitària. En aquest sentit, s’ha convertit en un fòrum obert que facilita l’accés a la informació de qualitat a la societat en general, aportada per experts reconeguts i exposada de forma clara i senzilla.

A través de diferents seminaris, jornades, i altres activitats de difusió promou activitats de recerca, innovació, transferència de coneixement, docència i cultura.