+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

DISMINUIR ELs RESIDUS

Els parcs naturals aposten per activitats d’educació ambiental

Al llarg de tot el mes de novembre participen en una sèrie d’accions per un consum responsable

 

La present campanya vol informar dels residus que es generen de manera irresponsable i com millorar la situació. - MEDITERRÁNEO

R. D.
07/11/2018

Durant el mes de novembre els 22 Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana aposten per activitats d’educació ambiental encaminades a fer valdre el consum responsable i la protecció de la natura. Estes accions informaran sobre bones pràctiques de consum i com disminuir la quantitat de residus que es generen de manera irresponsable així com donar a conéixer els productes de la marca Parcs Naturals.

A més, durant tot el mes Parcs Naturals s’unix també a la Setmana Europea de Prevenció de Residus on els xiquets i xiquetes de les escoles valencianes aprendran a reduir la quantitat de deixalles que generen d’una forma divertida i educativa.

ACTIVITATS

Els dies 10 i 11, el PN de la Tinença de Benifassà i el del Desert de les Palmes organitzen dos noves iniciatives que s’adhereixen a esta campanya autonòmica Consumeix amb responsabilitat, protegeix els nostres hàbitats. Així, el 10 de novembre, a partir de les 9.30 hores, es torna a posar en marxa una ruta fins a un dels llocs més emblemàtics de la Tinença: el Portell de l’Infern. Un impressionant pas del camí històric que comunicava Fredes amb la Sénia. Al llarg del recorregut els participants gaudiran dels paisatges del Parc Natural, de l’exuberant vegetació i de les majestuoses aus rapinyaires que sobrevolen este meravellós territori. Cal destacar que l’activitat està organitzada junt amb Terres de Cruïlla. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia a parque_tinenbenifassa@gva.es.

Per la seua banda, l’11 de novembre, al Desert de les Palmes es reflexionarà sobre el concepte de «la alargascencia». Per tal motiu, s’ha dissenyat un itinerari de quatre quilòmetres on s’aprofitarà per a parlar del consum responsable. A més, es coneixeran diferents recursos per fer efectiva la reducció dels residus que generem i es tindrà l’oportunitat de compartir experiències. La present activitat es durà a terme de10.30 a 12.30 hores i començarà al centre d’interpretació de la Bartola. Igual que l’anterior activitat, és necessari inscriure’s enviant un correu a l’adreça paratge_desert@gva.es.

A totes aquelles persones interesades en posar el seu granet d’arena per a cuidar el nostre medi ambient, també podeu seguir els comptes de twitter @GVAParcs i Instagram @GVAParcsNaturals