+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

AJUDES I INVESTIGACIÓ

Iberdrola ofereix beques per una major formació ambiental

 

R. D.
06/02/2019

Iberdrola ha obert dos noves convocatòries de beques màster i ajudes a la investigació, respectivament, per al curs 2019-2020, amb l’objectiu de promoure l’excel·lència en la formació de les noves generacions i l’ocupabilitat en àmbits estratègics dins de la companyia com les energies renovables, que exercixen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Enguany, el grup té previst atorgar un total de 75 ajudes, a les que destinarà en el seu conjunt prop de 2,5 milions d’euros i que estaran dirigides a estudiants espanyols, britànics, nord-americans, mexicans i brasilers.

Fins a la data, ja són més de 850 jóvens els que, gràcies al ferm compromís d’Iberdrola amb la formació, han cursat estudis de màster i postgrau i realitzat investigacions en prestigioses universitats internacionals. En aquesta nova edició, la companyia concedeix un total de 55 beques màster dirigides a llicenciats, graduats i estudiants d’últim curs d’Espanya, Regne Unit, Estats Units, Mèxic i Brasil, amb una inversió superior als 2 milions d’euros.

El procés d’inscripció en aquesta nova convocatòria romandrà obert fins al pròxim 29 de març. Els interessats podran consultar totes les condicions i emplenar el formulari de sol·licitud al web d’Iberdrola www.iberdrola.com