+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

EXPOSICIÓ ITINERANT

‘Stop al foc en ruta’ inicia el seu recorregut per les escoles

 

R. D.
10/04/2019

L’exposició itinerant Stop al foc en ruta ha iniciat aquest mes d’abril un recorregut per més de 30 centres escolars públics de las tres províncies de la Comunitat Valenciana. Així, durant els pròxims mesos més de 3.800 alumnes de Primària i Secundària podran gaudir d’aquesta iniciativa sorgida de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

La mostra, que arriba als col·legis a través d’una col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, pretén sensibilitzar als participants sobre la importància dels valors del bosc mediterrani, la seua riquesa en biodiversitat i les seues funcions vitals per a sustentar la vida del ecosistema. Precisament, apreciar la seua importància permet mostrar major atenció a les conductes de risc que poden provocar un incendi forestal.

Al voltant d’unes 1.500 persones van visitar l’exposició en el seu periple per sis municipis i 13 parcs naturals, durant el període comprès entre juny de 2018 fins a finals de febrer de 2019.