+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

El Consell i Morella signen un conveni per a la regeneració urbana del centre històric

La consellera d'Obres Públiques i l'alcalde de Morella han subscrit l'acord que articula una subvenció de 482.150 euros per a aquest any

 

Salvador y Ripollés han signat l'acord. - MEDITERRÁNEO

R. D.
23/11/2018

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha signat un conveni amb l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, que articula la subvenció per gestionar les actuacions de l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) d'aquest municipi per l'any 2018. Així, el conveni estableix una inversió de 482.150 euros, dels quals el Ministeri de Foment aportarà 260.450 euros i la Generalitat participarà amb 221.700 euros.
Les actuacions que s'inclouen en l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) de Morella s'han estimat en un total de 1.165.500 euros, que seran aportats pel Ministeri, la Generalitat, el consistori de Morella i els particulars.
Així s'ha previst l'edificació de quatre habitatges, en substitució d'altres tantes, a la zona declarada Conjunt Històric Artístic i delimitat per les muralles. També s'inclou les obres de reurbanització i la rehabilitació de deu habitatges.
A la signatura d'aquest conveni amb l'Ajuntament de Morella també ha assistit el director general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rafael Briet.