+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

SEMPRE TEUA

“Sempre teua. La teua llengua” arriba a les platges valencianes durant l’agost

Es repartiran un total de 20.000 bosses d’estiu amb el lema de la campanya des del 4 fins al 26 d’agost en diverses platges del territori valencià

 

“Sempre teua. La teua llengua” arriba a les platges valencianes durant l’agost -

23/07/2018

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport porta a terme la campanya “Sempre teua. La teua llengua” a les platges valencianes durant l’agost.

Segons el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano: “La llengua està present a tots els espais, fins i totdurant les vacances. Per això hem triat el nostre litoral per establir ponts amb la ciutadania amb el foment de l’ús habitual de la nostra llengua”.

 Es repartiran un total de 20.000 bosses de platja des del 4 fins al 26 d’agost en diverses platges del territori valencià. El cap de setmana del 4 i el 5 d’agost, és el torn de les platges de la Malva-rosa i la Patacona de València, així com d’Alacant ciutat; l’11 i el 12 d’agost, de Moncofa i de Santa Pola; el 18 i el 19 d’agost, d’Alcossebre i de Torrevieja, i el 25 i el 26 d’agost, de les Arenes de València i de Calp.

Trenzano hi ha afegit que “l’arribada a les platges de la campanya «Sempre teua. La teua llengua» es completa amb dues avionetes que recorreran el territori de nord a sud i que vorejaran tot el nostre litoral amb frases de la campanya”.

Cal recordar que la campanya inclou també el Bus de la Llengua, que recorre les comarques valencianes amb tallers per als més menuts i per als joves i amb informació de promoció lingüística per a la ciutadania.

Tota la informació de “Sempre teua. La teua llengua” es pot trobar al web i a les xarxes socials –Twitter i Facebook– amb l’usuari: @SempreTeua