+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

PROMOCIÓ

Vinaròs rep la visita de l’autobús de 'Sempre Teua'

 

Vinaròs rep la visita de l’autobús de 'Sempre Teua' -

R. D.
13/07/2018

Vinaròs acull la visita de l’autobús promocional de la campanya institucional Sempre Teua, que la Secretaria General de Política Lingüística ha desenvolupat per tal de donar impuls a la promoció de l’ús del valencià, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vinaròs.

La instal·lació es va poder visitar els dies 10 i 11 de juliol a la plaça Parroquial i els dies 12 i 13 al passeig de Blasco Ibáñez. L’horari hui és de 9.30 a 16.30 y de 17.00 a 20.00 hores.

L’autobús compta amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar els tallers dissenyats per dinamitzar les visites, tant de grups concertats com de públic en general. La finalitat dels tallers és motivar i divertir els participants, per això cada proposta té en compte tant el component didàctic com el lúdic. Al bus es promou la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat del públic.

L’autobús també compta amb marxandatge de la campanya Sempre teua. La teua llengua, com samarretes, bosses de mà, xapes i llapis, per als visitants i grups que hi participen.

 

Temas relacionados